Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Άλλο Εκλογές Άλλο Γενοκτονικός Πόλεμος


ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
(Για τις Εκλογές της Άγκυρας)


Άλλο  Εκλογές Άλλο Γενοκτονικός Πόλεμος



Αυτό δεν είναι δημοκρατική εκλογή των αντιπροσώπων δια της καθολικής ψηφοφορίας. Αυτό είναι πολεμική επιβολή μιας προκατασκευασμένης εξωπολιτικά τεχνητής ολοκληρωτικής πλειοψηφίας στο υποτιθέμενο κοινοβούλιο, δια μέσου του αποκλεισμού και της εξόντωσης του άλλου, του άλλου λαού. Των Κούρδων αυτή την φορά.
Δεν είναι μόνο δολοφονία της πολιτικής, είναι πόλεμος, γενοκτονικός πόλεμος από τους ένοπλους, φασιστικούς μηχανισμούς του ρατσιστικού ολοκληρωτικού κράτους.
Θύματα του η πολιτική διαλεκτική, η Δημοκρατία. Κυρίως όμως η ανθρώπινη ζωή, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα παιδιά, τα χελιδόνια του Σορουτς, του σταθμού της Άγκυρας, οι βεβηλωμένες Κούρδισες γυναίκες με τα καθαρά και ελεύθερα πρόσωπα. Θύματα τα χελιδόνια της Νέας Άνοιξης των Λαών της Μικράς Ασίας.
Η Ισλαμοστρατιωτική ρατσιστική κάστα της Άγκυρας και της Ιστανμπούλ δεν κάνει εκλογές, κάνει πόλεμο, διψά για γενοκτονικούς πολέμους. Μεταβάλει τις εκλογές σε γενοκτονικό πόλεμο.
Αυτή η βαρβαρότητα θέλει να μπει στην Ευρώπη για να την εκβαρβαρίσει.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι επίσημοι εκπρόσωποι και θεσμοί της παραμένουν ουσιαστικά απαθείς. Ορισμένοι Εθνικοί εκπρόσωποι είναι αλληλέγγυοι με αυτήν την βαρβαρότητα, την γενοκτονική βαρβαρότητα όπως ήταν στο παρελθόν.
«Για μια χούφτα ευρώ».
Οι Έλληνες, οι Αρμένιοι, οι Ασσύριοι υπέστησαν, είδαν αυτήν την ταινία έναν αιώνα πριν. Οι Κούρδοι την είδαν το 1925 και το 1938. Την βλέπουν, την υφίστανται εκ νέου.
Κρίμα που δεν ζει ο μεγάλος Κούρδος σκηνοθέτης Γιλμάζ Γκιουνέι να κάνει μια ταινία καταγγελίας, γελοιοποίησης αυτής της διαρκούς βαρβαρότητας και της διαρκούς ελεεινής υποκρισίας. Όπως όμως είπα, έγραψα τρεις δεκαετίες πριν στο «Νέο Ανατολικό Ζήτημα τον Λόγο θα έχουν οι Λαοί*»



*Για το Νέο Ανατολικό Ζήτημα στο «Ελληνική Πολιτική Παιδεία» και στο «Μικρά Ασία Ενώνει το Τουρκία Εκβαρβαρίζει». Εκδόσεις Στράβων.

Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2015


Polis-agora.blogspot.com Ιστολόγιο Μιχάλη Χαραλαμπίδη