Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Η ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΜΙΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ


Η Ιστορία κατατάσσει τους αυτουργούς τους στην χωματερή της.
 
Η Ελλάδα δεν είχε κανέναν λόγο να ανοίξει τώρα συνομιλίες επίλυσης του Σκοπιανού. Σε αντίθεση με ότι υποστηρίζει η ολοκληρωτικής μεθόδευσης και αλλότριας προέλευσης κυβερνητική προπαγάνδα «έπρεπε να λυθεί».
Αλλά ακόμη και τώρα μπορούσε να επιβάλλει προς συμμάχους και εταίρους τα δίκαιά της. Διότι η Ιστορία, η αλήθεια, το δίκαιο και η πολιτική είναι με την μεριά των Ελλήνων και της οικουμένης.
Αυτό προϋπέθετε μια ελεύθερη, ακέραιη, επαρκή ελληνική ηγεσία.
Η σημερινή ομάδα δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για μια ομάδα αδαών, χωρίς αίσθηση της ιστορίας η οποία προσβάλλει διαρκώς την χώρα. Αυτό είναι προκλητικά ορατό στους Έλληνες πολίτες, στην διεθνή και ευρωπαϊκή σκηνή και ομολογείται από τους προστάτες τους.
Δεν είναι αυτή πολιτική αντιπροσώπευση σοβαρής χώρας.
Οι ενέργειές της είναι υβριστικές και παράνομες. Χτύπησαν ακόμη μια φορά τον λαό μας. Δεν είναι η πρώτη.
Στην παράδοσή μας η ύβρις και η ανομία τιμωρούνται.
Η ιστορία κατατάσσει τους  αυτουργούς τους στην χωματερή της. Όπως καταχώρησε και άλλους τους τελευταίους καιρούς. Γνωστοί είναι.
Η Μακεδονία θα είναι το πεδίο αναγέννησης της πολιτικής στην χώρα. Της πολιτικής ως αξιοπρέπεια, ως αυτοσεβασμός, ως σχέδιο για το παρόν και μέλλον.
Η σύγχρονη Ιστορία είναι μαζί μας, όπως και οι Λόγιοι και οι Ζωγράφοι της Μακεδονικής Αναγέννησης στους οποίους αφιέρωσα το βιβλίο μου.
      Μιχάλης Χαραλαμπίδης