Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ


Η Ελλάδα θέλει ένα νέο επαρκές και αξιοπρεπές πολιτικό προσωπικό.
Οι εγκατεστημένοι σήμερα στους θεσμούς θέλουν να παρουσιασθούν ως υπερασπιστές της εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας της χώρας. Οφείλω να τους υπενθυμίσω, χωρίς να επεκταθώ πολύ, ότι η συμφωνία που προσχεδίασαν να επιβάλουν χωρίς την δημοκρατική θέληση των Ελλήνων είναι πολύ περισσότερο προϊόν εμπλοκής των ξένων στα εσωτερικά της χώρας από τις σχέσεις Ρώσων «κόκκινων» διπλωματών με κληρικούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα σας αποπέμψει ο ελληνικός λαός.
Το αρνητικό κοινό αίσθημα όλων των Ελλήνων απέναντί σας για το Σκοπιανό και πολλά άλλα, δεν μπορούν να το διαμορφώσουν δεν το διαμορφώνουν μια χούφτα διπλωματών οποιασδήποτε χώρας.
Δύο υποσημειώσεις
- Οι ΗΠΑ και Ρωσία, αμφότερες, οφείλουν να αναθεωρήσουν την πολιτική τους για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Γιατί όχι μόνον σήμερα αλλά πολύ περισσότερο στο άμεσο μέλλον θα βρεθούν πολύ εκτεθειμένες προς την διεθνή αλλά και τις αντίστοιχες δικές τους εσωτερικές κοινές γνώμες. Ας το σκεφθούν χωρίς στιγμιαία αλαζονεία και γεωπολιτικές νευρώσεις.
- Για τους εγκατεστημένους στους θεσμούς: τόσο εσείς όσο και οι άλλοι επίσημοι της επίσημης πολιτικής, δεν μπορείτε να διαχειρισθείτε την σύγχρονη δυναμική των ελληνοαμερικανικών όσο και των ελληνορωσικών σχέσεων. Γιατί; Γιατί ένας σοβαρός πανεπιστημιακός ερευνητής διακρίνει εκ πρώτης όψεως απουσία μαθημάτων και διαβασμάτων ελληνικής ιστορίας και ελληνικού πολιτισμού.
Η Ελλάδα θέλει ένα νέο επαρκές και αξιοπρεπές πολιτικό προσωπικό αντάξιο του εαυτού της και των σύγχρονων δυναμικών και δυνατοτήτων της.