Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ 1827 - ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ 2019


Συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το έγκλημα 1999-2019. Η κατάθεση -ομιλία μου υπεράσπισης του Κούρδου ηγέτη στο δικαστήριο φάρσα του ψευτοεκσυγχρονισμού είναι ότι καλύτερο ειπώθηκε παγκοσμίως. Ακόμη και ο πρόεδρος όπως και ο εισαγγελέας του δικαστηρίου ήταν μαζί μου. Αυτό εισέπραττα βλέποντας τις αντιδράσεις του προσώπου τους. Μια ημέρα θα πρέπει να γράψω γι’ αυτά. Διαβάστε την ομιλία στο «Από το ΠΑΣΟΚ στο ΚΚΚΑΣΟΡ-Ο εκφυλισμός ενός ιστορικού εγχειρήματος». Το Ο είναι ο Οτζαλάν.
Ήθελα όμως να θέσω ένα ερώτημα προς τον Γιούνκερ, την Μογκερίνι, τον Στόλτενμπεργκ, την κυρία Μέρκελ, την τόσο αλληλέγγυα προς τον Τουρκικό οθωμανο-κεμαλικό καρκίνο κατά την θητεία της. Τελικά θα κινηθείτε  για την απελευθέρωσή του όταν θα έχει προαγγελθεί ο θάνατός του; Όπως έγινε από τον τσάρο Αλέξανδρο και τον Μέτερνιχ με έναν μεγάλο επαναστάτη τον Αλέξανδρο Υψηλάντη.
Τί ντροπή.
Είμαστε δηλαδή στα ήθη και τις σταθερές του 1800, της Ιεράς Συμμαχίας.
Τόσο μεγάλη είναι η ευτέλεια και ο Απανθρωπισμός της Ευρώπης. Τις προσεχείς ημέρες θα είμαι στην εκδήλωση για τον Αμπντουλάχ στον Μαραθώνα. Πολλοί αλλά ιδιαίτερα ο Αισχύλος και ο Ξενοφώντας θα είναι υπερήφανοι γι’ αυτό. Γιατί ο Ξενοφώντας; Θα μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή. Το καθήκον των δασκάλων και των καθηγητών είναι να είναι στον Μαραθώνα. Αυτό δεν χρειάζεται ερμηνεία.