Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΝΕΥΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΛΙΚΟΣ



Ο τρόπος αντίδρασης των επίσημων «της πολιτικής» συμπολιτευόμενων και αντιπολιτευόμενων στην τουρκική υπαρξιακή νεύρωση και ανασφάλεια είναι αυτός που η πολιτική επιστήμη και παράδοση χαρακτηρίζει πολιτικά ανήλικο.
Οι αντιπολιτεύσεις οι οποίες κατηγορούν την κυβέρνηση των παιδιών για τους χειρισμούς της επιδίδονται και αυτές σε προπαγανδιστικές ασκήσεις τρομοκράτησης των  Ελλήνων. Παρατηρείται μάλιστα να πρωταγωνιστούν σε αυτές ανειδίκευτοι πανεπιστημιακοί  και πολιτικοί, δηλωμένοι θαυμαστές του Κεμάλ. Ο ένας συγκινημένος κατά δήλωσή του από την επίσκεψή του στο σπίτι (το ψευτοσπίτι) του Κεμάλ. Ο άλλος ως διδάσκων, ως προβάλλων το μεγαλείο του στους Έλληνες φοιτητές στην Θεσσαλονίκη.
Η «πολιτική» και η «επιστήμη» έπεσαν πολύ χαμηλά στην χώρα τις τελευταίες δεκαετίες. Αλλά είναι επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού να φλυαρείς   ανεύθυνα υποστηρίζοντας ότι ένας διαλυμένος γενοκτονικός στρατός μπορεί να απειλήσει σήμερα τον ελληνισμό στο Αιγαίο, την Θράκη, την Κύπρο.
Η αληθινή πολιτική και η επιστήμη έχει άλλα σοβαρά πράγματα να κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις από το να φλυαρεί ανεύθυνα ή να μεταβάλει το ζήτημα της Άμυνας σε τουριστική εξόρμηση. Αρκετά.