Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019





Πρώτον
Το Σάββατο ήμουν κάτω από τα ιωνικά Προπύλαια του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην συγκέντρωση της Κουρδικής  Αντίστασης.
Σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας πρέπει να εκφρασθεί η καταδίκη του εγκλήματος που διαπράττεται εις βάρος ενός ιστορικού λαού. Ειδικά στην Πόλη των Ολοκαυτωμάτων την Θεσσαλονίκη.
Στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ. Το ΠΟΛΥ like-like παράγει μούχλα κ.α.
Θα οδηγήσουμε τους εγκληματίες στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.
Κυρία Carla del Ponte ο λόγος σε σας.
Η Ε.Ε. είναι ένοχη. Τα όπλα είναι κυρίως ευρωπαϊκά. Ιταλία( prima)-Γερμανία + Νότια Κορέα.
ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΜΑΛΟЇΣΛΑΜΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. 
Δεύτερον
Η κυβέρνηση συλλαβίζει μη ακουόμενη όταν η Ελλάδα λόγω ιστορίας έχει ανθρωπιστικά καθήκοντα και ρόλο. Ο ελληνικός λαός είναι αντίθετος στην προμελετημένη πολιτική της διαρκούς γενοκτονίας ενός λαού για πολλούς ευγενείς λόγους.  Αλλά και γιατί αυτή είναι η δική του  ιστορία. Αυτό πρέπει να πείτε παντού.
 Αν λέγονταν στον γενοκτονικό κύκλο του 2016 δεν θα είχαμε αυτήν την εξέλιξη. Μίλησα τότε. Ήταν παρών ο Ντεμιρτάς. Οι εδώ υπάλληλοι ήταν προγραμματισμένοι για άλλα πράγματα.
Τρίτον
Σημίτης, Γιωργάκης, Τσίπρας ετοιμάζονται να στείλουν τους γνωστούς Ουλεμάδες τους και μερικούς συνταγματάρχες του τύπου της προπαγάνδας στα επιτελεία της Άγκυρας. Τους το ζήτησαν οι κεμαλικοί και οι νεοοθωμανοί. Παλιές φιλίες της τερατογενούς μετεξέλιξης της Δημοκρατικής Παράταξης.
Τέλος ας φύγουμε από τις χωματερές της ιστορίας.
ΑΠ’ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ Η ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
                                            Μιχάλης Χαραλαμπίδης
                                             Αιξωνή, Οκτώβριος 19