Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΔΕΚΑ ΣΟΥΗΔΕΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΟΥΡΟΥΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ


ΔΕΚΑ ΣΟΥΗΔΕΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΟΥΡΟΥΣ

ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ


Η ιδιόμορφη ρατσιστική κάστα της Άγκυρας, μέλος του ΝΑΤΟ και υποψήφια εισόδου στην Ε.Ε. ζητά 10 Σουηδές κόρες και 10 Σουηδούς Κούρους ως ομήρους για την έγκριση της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Θα τους κρατήσουν στην Άγκυρα αν η Σουηδία συνεχίζει να υπερασπίζεται τις κόρες και τους κούρους της Κουρδίας.

Οι Βαράγκοι της Σουηδίας, Βαράγκοι ήταν το Βυζαντινό τους όνομα αντέδρασαν. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουν, να μειώσουν, να υποβαθμίσουν τις πολιτισμικές, ηθικές σταθερές τους ούτε να ευτελίσουν την χώρα τους. Ο Γ.Γρ. Του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ που ανέλαβε διαμεσολαβητικό ρόλο βρέθηκε μπροστά στην εξέγερση των γυναικών της Νορβηγίας που εκτός των άλλων κινούμενες από Βαραγκική αλληλεγγύη εξεγέρθησαν.

Η προώθηση όμως της Τουρκοποίησης, των ηθών, των αρχών, των αξιών, “η Τουρκοποίηση του ΝΑΤΟ” με μεγάλη θρασύτητα επεκτείνεται και προς τις Η.Π.Α. όπου διατυπώνονται ανάλογα αιτήματα προς τα ώτα του Μπλίνκεν. Εκεί ήταν άμεση η αντίδραση των Πολιτειών της Καλιφόρνιας, του Τέξας, της Φλώριδας παρ΄όλεςς τις μεταξύ τους διαφορές. Σε αυτό βρέθηκαν ενιαίες, ενωμένες. Ο Μπλίνκεν και η καθυστερημένη απαρχαιωμένη γραφειοκρατία του Αμερικανικού ΥΠΕΞ εξεπλάγησαν, τα βρήκαν σκούρα.

Η εδώ γνωστή “πέμπτη φάλαγγα” και οι επιφανής τηλεοπτικά εκπρόσωποι της “πολιτικοί, πανεπιστημιακοί” θεωρούν “εθνικιστική” την στάση των Σουηδών και των Πολιτειών των Η.Π.Α..

“Τι θα γίνει να δώσουν και από δέκα παιδιά” δηλώνουν. “Θα το κάνουν για την ειρήνη με τον Τουρκικό λαό”.

Κάτω από την Ακρόπολη σε Μαρμάρινες Στήλες έχει επιγραφές της Οθωμανικής περιόδου του 1510 – 1550. “Ήρθαν να πάρουν τα παιδιά” γράφουν.

Το Παιδομάζωμα εκτός των άλλων θα καθορίζει τις σχέσεις των μελών στο εσωτερικό του ΝΑΤΟ.

Αυτά γράφουν στην Ελλάδα, πρέπει να πουν οι εκπρόσωποι μας, στην προσεχή σύνοδο του ΝΑΤΟ.


Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Αιξωνή, Μάρτιος 23