Εμείς οι αληθινοί ιστορικοί κοσμοπολίτες τρώμε Βαρβάρα
κατά την Θρακική-Ανατολικορωμυλιώτικη ονομασία ή τα Βάρβαρα κατά την Κώα και
όχι κόρν φλέϊκς. Αυτά τα αφήνουμε στους επαρχιώτες. Τους κακούς χωριάτες
δηλαδή.
Η ΒΑΡΒΑΡΑ ανακτά την ιστορική γεωγραφία της και
διαχέει την μοναδική γεύση της. Το δίκτυο ΒΑΡΒΑΡΑ οικοδομείται και
επεκτείνεται. Έως τους Φούρνους του Αιγαίου, της Ιωνίας φθάσαμε ξεκινώντας από
την Ορεστιάδα της Άννας Κομνηνής. Ενάντια στην ολοκληρωτικού τύπου
ομοιογενοποιητική παγκοσμιοποίηση από τα πάνω που καταργεί τις γεύσεις.
Μιχάλης Χαραλαμπίδης
Δεκέμβριος 2018, ΚΩΣ
Ιπποκρατική