Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΥΓΙΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΦΑΙΡΑ

Stellios... says:
Παρατηρηση και ευλογη ερωτηση ….Γιατι τωρα, γιατι 20χρονια μετα (εγω τις απαντησεις τις εχω αλλα θελω να ακουσω κι αλλες)
Θυμηση….. θυμαμαι που οσοι ηθελαν να δειχνουν επαναστατες εκεινα τα χρονια συνυπαρχοντας ομως με τους μηχανισμους εξουσιας του Πασοκ σε ολα τα επιπεδα , ηθελαν να ειναι φιλοι με τον Μιχαλη.
Οσοι δε ησαν Ποντιοι ειχαν και εναν λογο παραπανω μιας και Ο Μιχαλης εβγαλε το ποντιακο απο την αφανεια, την απαγορευση και το φολκλορ και το εκανε διεθνη υποθεση και μαλιστα στα πλαισια του ΟΗΕ.
Αποσυσρη….Ο μονος “πολιτικος” και διανοουμενος ο οποιος ΔΕΝ εχει αποσυρθει εδω και 45 -50 χρονια ειναι ο Μιχαλης. Και αυτο γιατι συνεχιζει με το συγγραφικο του εργο και τις πολιτικες τους παρεμβασει να γεννα ιδεες ….να ξαναπροτεινει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.
Δυο πραγματα συμβαινουν….Πρωτον …οτι δεν διαβαζετε …εχετε μεινει μαλιστα πολυ πισω.
Δευτερον…οτι θεωρειτε πως η ελλαδα μπορει να παει μπροστα με το υπαρχων ελληνοφωνο πολιτικο προσωπικο (σας καταλαβαινω).
Η Ιστορια τον δικαιωνει μεχρι σημερα το θεμα ειναι να βγουν απο την κυκλοφορια και οι “παρανομοι” της ιστοριας πριν γινει κι αλλο κακο….

Christos T. 
Παρ, 5 Ιουν στις 10:54 π.μ.

Σχόλιο στο youbute
Κύριε Σαββίδη,  βλέποντας το βίντεο και διαβάζοντας το κείμενό σας, νομίζει κανείς ότι υπάρχουν δύο παράλληλοι κόσμοι. Στο σημείο 30:55 του βίντεο παραδέχεστε ότι είχατε συμφωνήσει για ένα ημίωρο και στο κείμενο λέτε για 5-10 λεπτά, στο σημείο 32:26 σάς λέει ελπίζω να μη χάσετε τη δουλειά σας που με φέρατε και στο κείμενο λέτε ότι σας απείλησε. Γιατί ευτελίζετε τον εαυτό σας κατά αυτό τον τρόπο, πόσες τύψεις έχετε άραγε για εκείνη τη μέρα;

Ερωτήματα:

 1. Τότε φοβόσασταν μήπως χάσετε τη δουλειά σας... Σήμερα φοβάστε κάτι αντίστοιχο ή είστε σε αναζήτηση εργασίας;
 2. Ξέρετε πολλούς πολιτικούς να έχουν σήμερα τη δόξα και τη δικαίωση του Μιχάλη Χαραλαμπίδη;
 3. Ξέρετε πολλούς ενεργούς πολιτικούς στη χώρα όπως ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης; Διότι πολιτική δεν είναι να φλυαρούμε στα ΜΜΕ.

ΥΓ: Αλήθεια... από το control σας λέγανε επίσης να πείτε ότι και η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο;
--
Χρήστος Τσοπόκης