Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΕΒΡΟΣ – ΑΙΓΑΙΟ

 

ΕΒΡΟΣ – ΑΙΓΑΙΟ

 

ΒΡΥΞΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ

 

Μαθήματα Πολιτικής και Διακυβέρνησης

Εν Συντομία.

 

Προς την Πρόεδρο της Ε.Ε. Ούρσουλα Φον Ντε Λαίεν

 

Οι άνθρωποι του Έβρου και των Νησιών του Αιγαίου υπέστησαν μία τεράστια ψυχική, ηθική, οικονομική, αναπτυξιακή βλάβη από την προσχεδιασμένη και εκτελεσμένη συστηματικά πολιτική του Τουρκικού Εγκληματικού κράτους της Άγκυρας. Αυτή η πολιτική συνεχίζεται.

Η βλάβη αυτή δεν αποκαταστάθηκε εκτός των άλλων ολιγωριών από ένα Ευρωπαϊκό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα αναζωογόνησης αυτών των ιστορικών τόπων.

Η Ε.Ε. ενισχύει τον υπόδικο θύτη και αγνοεί τους Ιστορικούς Τόπους της Ευρώπης και τους αυτόχθονες κατοίκους της. Αυτοί παραμένουν απροστάτευτοι από τους εγκληματικούς Τουρκικούς μηχανισμούς.

 

 

Προς την Κυβέρνηση

 

Η αποκάλυψη και η ήττα την τελευταία στιγμή του Τουρκικού Εγκληματικού κράτους στον Έβρο δεν ολοκληρώθηκε εκ μέρους σας με την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστησαν και υφίστανται οι κάτοικοι του Έβρου και των Νησιών του Αιγαίου διαμέσου ενός Ειδικού Ολοκληρωμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος.

Νησιά της Τέχνης τα ονόμασα χρόνια πριν. Στο «Νέα Αναπτυξιακή Παιδεία – Η Ανάκτηση του Ελληνικού Τρόπου».

Η αδιαφορία της Ε.Ε. συνοδεύεται από την δική σας αδράνεια. Ανολοκλήρωτη Διακυβέρνηση ονομάζεται.

 

 

Προς τους Τοπικούς και Περιφερειακούς Θεσμούς

 

Οφείλετε να πάρετε εσείς την ευθύνη των τόπων σας και των ανθρώπων τους στα χέρια σας. Να γίνετε πρωταγωνιστές. Δημιουργικοί Πρωταγωνιστές. Η Ιστορία, το Δίκαιο, η Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη είναι μαζί σας.

Νομίζω δεν γνωρίζετε την δύναμη σας.

Γιατί η ολιγωρία και ο εγκλωβισμός σας;

Η γνώμη και οι προτάσεις μου για τον Έβρο και τα Νησιά του Αιγαίου στο «Το Νέο Ανατολικό Ζήτημα» και το « Νέα Αναπτυξιακή Παιδεία».

 

 

 

Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Αιξωνή Ιανουάριος 21