Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΟΧΗΣ

 


ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΟΧΗΣ



Τώρα το 2021 δεν προσκυνούν τον Χίτλερ του Βαρδάρη.
Δεν χορεύουν επάνω στα κόκαλα των νεκρών μας. Δεν πάνε απέναντι διάφοροι Κλόουν. Αλλά είμαστε πολύ πίσω από αυτό που ζητά η Ιστορία, το Δίκαιο, οι Άνθρωποι, οι Λαοί, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Χάθηκαν ήδη δύο Ευρωπαϊκές σύνοδοι.

Άλλοι οι χρόνοι, τα πεδία, τα περιεχόμενα της πολιτικής και άλλα τα δικά σας. Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης.

Οι Νέες Λέξεις που ενεργοποιούν. Το Νέο Ανατολικό Ζήτημα – Το τουρκικό Πρόβλημα – η Ανθρωπιστική Ελλάδα. Οδηγίες – Πυξίδα προς ναυτιλλομένους.

Η εξέλιξη, οι καρποί του Μεγάλου Αγώνα υπεράσπισης των Δικαιωμάτων των Ανθρώπων, των Λαών, των Γυναικών στην Μικρά Ασία. Για πολλούς λόγους αλλά έχοντας ως αρωγό την Επιστήμη διέκρινα και συνομίλησα από την αρχή με αυτό το απελευθερωτικό υποκείμενο. Τέσσερες άνθρωποι ήμασταν στην Ευρώπη. Δύο Γυναίκες. Δύο Άνδρες. Τώρα είμαστε πολλοί σε όλον τον Κόσμο.

Η Ένταξη σε αυτόν τον όμορφο κόσμο των Αρχών, των Αξιών της Νέας Διοίκησης των Η.Π.Α.. Διαβάστε καλά την Επιστολή μου.

Στην Αριστερά των Η.Π.Α., τους αληθινούς Φιλελεύθερους, στον Δημήτρη Πέτρας από το Νησί της Σαπφούς, του Πιττακού και του Ελύτη, στον Νόαμ Τσόμσκι, προστίθεται ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., οι Γυναίκες Κλίντον, ο Μενέντεζ.

Γόνιμο πεδίο για την πολιτική, για την Διασπορά.

Τα παράδοξα της Μη Αθήνας. Η Θεσσαλονίκη κατάντησε, συρρικνώθηκε σε μία Επαρχιωτούπολη και για αυτό δεν την αναφέρω. Ο Πειραιάς δεν υπάρχει.

Εδώ στο τρίγωνο Δεξιοί και Αριστεροί είναι Μουγκοί. Κουβαλάνε ακόμη την παλιά γραμμή.

Έχουμε επιπλέον την αλλοίωση των ευνοιών, των λέξεων, των ταυτοτήτων και πρέπει να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια τους.

Άλλο “Κεντροαριστερά” άλλο “ Φιλελευθερισμός” και άλλο νεοοθωμανολάγνοι και Κεμαλοφασίστες. Όπως λέμε Ναζιφασίστες.

Οι Έλληνες είναι ενάντια στον Κεμαλισμό και τον Ναζισμό.

Στο Χαϊδάρι πυροβολούμενος επέλεξα να πω τι είναι η 19η Μαΐου (Το Ποντιακό Ζήτημα Σήμερα – Αγώνας και Νίκες σε Δύο Μέτωπα/ The Pontian Question In The United Nations).

Ήταν το 1990, 19 Μαΐου.

Ο Παντελής Βούλγαρης το έκανε Χορό, Χορούς.


Νεοοθωμανολάγνες και Κεμαλοφασιστικές γιάφκες επιβιώνουν, συντηρούνται ακόμη στον Συριζα, στο ΚΙΔΗΣΟ, στα Δεξιά, στον Τύπο χειραγωγώντας, δολοφονώντας τις λέξεις.

Η Μόνη Εναπομείνασα Νεοοθωμανολάγνα και Κεμαλολάγνα στην Ε.Ε. τελικά, η υπό απόσυρση Καγκελάριος. Αδυναμίες είναι αυτές. Η Γερμανία του Φερετζέ.

Ο Καζαντζάκης θα έγραφε ένα ωραίο βιβλίο με αυτόν τον τίτλο. Ο Μεγάλος Αιώνιος Καζαντζάκης.

Τέλος ένα ερώτημα που πλανάται. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να κάνει την Ν.Δ. ΚΙΔΗΣΟ και ο ίδιος να πορευθεί, να εκτελέσει την διαδρομή του άλλου υιού;

Τότε όμως έχουμε τις Μπάμπουσκες από την Πάτρα, τα Χανιά και άλλες νήσους και χωρία παρατηρώ. Με τις Μπάμπουσκες όμως θα ασχοληθούν οι Θεατρικές Επιθεωρήσεις που θα επιστρέψουν.

Είναι μεγάλη η Αριστοφανική Παράδοση. Αθηναϊκή Παράδοση. Οι Μπάμπουσκες δεν είναι Αθηναϊκή.



Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Αιξωνή, Απρίλιος 21