Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ

 

ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ



Μπορεί στην μη Αθήνα να μην έχω συνομιλητές για τα “της καθ’ ημάς Ανατολής” αλλά έξω αναδεικνύονται επιφανή πρόσωπα και πολιτικές ομάδες με ιστορία. “Έξω πάμε καλά”.

Εδώ δεξιά και αριστερά χτυπήθηκαν από την Ευλογιά το 1952. Ακολούθησε το 1974. Το 1996 ο ιός ήταν μεταλλαγμένος και ο πλέον επικίνδυνος. Είχε έξωθεν στρατολογήσεις. Εξ άλλου, ας δανεισθώ την φράση “γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε”, δεν τους κόβει και πολύ. Στο “Ελληνική Πολιτική Παιδεία”.

Απορώ όμως μετά την ομιλία του Προέδρου Μπάιντεν και την ιστορική στάση παρρησίας των LINKE της Γερμανικής αριστεράς όσον αφορά την Ποντιακή γενοκτονία γιατί δεν πάνε σπίτι τους και περιμένουν στην ουρά για να πάρουν την θέση τους στην χωματερή της ιστορίας.


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ

Τι να περιμένει όμως κανείς από “πολιτικά υποκείμενα” που δεν πήγαν σπίτι τους όταν κάηκε η Ολυμπία, ο Πεντεδάκτυλος(Ταΰγετος) και η Αθήνα.

Όταν φυσούσαν την φωτιά. Ακόμη δεν μας είπαν ποίοι τις έκαψαν.


ΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ


Ένα επιστημονικό σχήμα για την κατανόηση της διαμόρφωσης των Εθνών και του Ελληνικού Έθνους στο “Το Μικρά Ασία Ενώνει – Το Τουρκία Εκβαρβαρίζει” καθώς και στο “ Το Νέο Ανατολικό Ζήτημα – Το Τουρκικό Πρόβλημα – Η Ανθρωπιστική Ελλάδα”.

Είναι κακό για το Νου να μπλέκει με άναρθρες φλυαρίες και στρατολογημένες εισαγόμενες παπαγαλίες.





Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Αιξωνή, Μάιος 21