Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΚΕΜΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΤΟΥ ΚΚΚΑΣΟΡ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

(Μιλώντας σε Ρ/Σ)


  • Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΚΕΜΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΤΟΥ ΚΚΚΑΣΟΡ


  • ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΑ



Η επανεμφάνιση της φιλοκεμαλικής γιάφκας του ΚΚΚΑΣΟΡ προσβάλει την μνήμη και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Είναι υψηλής επικινδυνότητας. Ειδικότερα μάλιστα όταν τους προσεχείς χρόνους το σύστημα χώρα θα αντιμετωπίζει εκ νέου την κεμαλική ρατσιστική έκφραση της Άγκυρας δεν μπορεί να υπονομεύεται στο εσωτερικό του από φιλοκεμαλικές - κεμαλοφασιστικές γιάφκες όπως έγινε τις προηγούμενες δεκαετίες. Ο κατάλογος των υπονομεύσεων μεγάλος. Από το ποδοπάτημα των νεκρών της Σμύρνης έως … συνεχίστε εσείς τον κατάλογο. Οι Έλληνες δεν έχασαν την πολιτική τους μνήμη.

Στα βιβλία μου αναφέρομαι στην δομική προέλευση αυτών των φαινομένων. “ΑντιΕλληνισμός στις Κομματικές Γραφειοκρατίες και την Εκπαίδευση” είναι ο τίτλος ενός κειμένου στον τόμο “Το Νέο Ανατολικό Ζήτημα Το Τουρκικό Πρόβλημα Η Ανθρωπιστική Ελλάδα”.

Βέβαια οι φιλοκεμαλικοί και οι φτωχοί συνοδοιπόροι τους θα αντιμετωπισθούν πολιτικά όπως οι φιλοναζιστές.

Η τερατογονία ενός ιστορικού εγχειρήματος όπως την ονομάζω, έφθασε σε υψηλές γενετικές αλλοιώσεις. Σοβαρές σχολές πολιτικών επιστημών έχουν να γράψουν πολλά για αυτό. Όπως για τις ομοιότητες κεμαλικών, των δασκάλων με τους ναζί. Ήμουν λίγο πολύ μόνος Παγκοσμίως όταν το αναδείκνυα. Τώρα οι ελεύθεροι έντιμοι επιστήμονες αυξάνονται. Από το Χάρβαρντ έως το Παρίσι, την Γερμανία, το Κομμουνιστικό κόμμα Ρωσίας. Μόνο σε ορισμένα κέντρα, στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια εμφανίζονται υπολείμματα από τις γιάφκες του κεμαλοφασιμού.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ