Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ - ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ

 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ - ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ


Όταν η ιστορία γελοιοποιεί



Στην πολιτική μπορεί να αργήσεις, να καθυστερήσεις να πληρώσεις τα λάθη σου, τις ανομίες σου, τις ανεπάρκειες σου αλλά το σίγουρο είναι ότι θα τα πληρώσεις. Δεν μπορείς να τα σκεπάζεις επί μακρόν. Είναι η ιστορία που σε αποκαλύπτει και έρχεται η στιγμή που σε γελοιοποιεί.

Αυτό συμβαίνει σήμερα στην πατρίδα μου την Θράκη.

Οι Η.Π.Α. κατανόησαν την στρατηγική σημασία και βαρύτητα της περιοχής. Αποδεικνύεται ότι οι καουμπόηδες έχουν μυαλό, εξελίχθηκαν. Ίσως επειδή έχουν νεοκλασικές όψεις τα Πανεπιστημιακά τους ιδρύματα σε αντίθεση με τα εγχώρια.

Αυτοί που αντιμετωπίζουν τον χλευασμό της ιστορίας και των αξιοπρεπών και έξυπνων πολιτών είναι οι εδώ κακοχωριάτες, οι επαρχιώτες, οι provincial.

Έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο ο Γιωργάκης και ο Σημίτης για να ακυρώσουν το γνωστό σχέδιο μου. Ένα μεγάλο σχέδιο. Παρ’ όλο που το στήριξε στην μεγαλύτερη πλειοψηφία του το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Μια υψηλή στιγμή της αληθινής πολιτικής.

Με συγκινούν πρέπει να πω ακόμη τα αυθόρμητα εγκώμια των Βουλευτών και των εκπροσώπων όλων των κομμάτων διαβάζοντας τα. Στο “Νέα Αναπτυξιακή Παιδεία Η Ανάκτηση του Ελληνικού Τρόπου”

Όχι όμως μόνον αυτό. Αυτό το δίδυμο αλήτευε εναντίον μου στρατολογώντας έμμισθους εσατζήδες. Εσατζήδες δεν είχε μόνον η χούντα. Είχαν και αυτοί. Έναν βλέπω τον στρατολόγησε τελευταία ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θα έπρεπε να είχε παρέμβει ο Εισαγγελέας. Αυτό όμως συμβαίνει στις δημοκρατίες, στις κυρίαρχες χώρες που προστατεύουν την δημόσια σφαίρα τους, την κυριαρχία και την ασφάλεια τους.

Εδώ είναι η ιστορία που τιμωρεί.


Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Αιξωνή, Νοέμβριος 21