Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

 

ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟ KNOW - HOW


ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ


Μεγάλο το λάθος του Πούτιν και του στρατιωτικού επιτελείου του.

Έπρεπε εκ των προτέρων να καλέσει τους πλέον ειδικούς ιστορικά στην δολοφονία των Πόλεων. Πολεοκτονία ονόμασα το φαινόμενο όταν το συνάντησα κατά την συνομιλία μου με την Μικρά Ασία.

Να καλέσει δηλαδή αυτούς που έχουν το know - how, την ειδίκευση.

Την εφάρμοσαν εκ νέου με μεγάλη επιτυχία το 2016 στην Κουρδία. Ανενόχλητοι. Στόχος οι πόλεις και οι άνθρωποι της. Κυρίως γυναίκες και παιδιά. Είχα την τιμή να γνωρίσω την Δήμαρχο μιας από αυτές τις πόλεις. Ένα καθαρό πρόσωπο χωρίς φερετζέ.

Τότε κυριάρχησε η Σιωπή, σε Δύση και Ανατολή. Και στο “μη Αθηναϊκό χωριό” βέβαια. Εδώ σιώπησαν για την Κεμαλοφασιστική επίθεση στον Έβρο. Δεν ακούστηκε ένα κουαξ κουαξ.

Καλώντας τον Χουλουσί, τον Μπαχτσελί και τον καϊμακάμη τους τον Ταγίπ να αναλάβουν την βρώμικη δουλειά, θα εξασφάλιζε επί πλέον και την σιωπή των Τουρκολάγνων και Κεμαλολάγνων νεοφασιστών από την Ουάσιγκτον έως το Βερολίνο λόγω της εμπλοκής ενός προστατευόμενου και συντηρούμενο “πολιτισμένου” συμμάχου του ΝΑΤΟ.

Θα σιωπούσαν και τα παπαγαλάκια και οι βάτραχοι* του χωριού. Η γνωστή φάλτσα Μπέλα κομπανία.

Θέλει έναν Αριστοφάνη και Χωρογράφους η μη Αθήνα για να ξαναγίνει Αθήνα.

Μια αξιακή και διδακτική υπενθύμιση. Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας δεν συναντιέται με εγκληματίες υπόδικους** στην Χάγη όπως ο Χουλουσί όσο και να τον πιέζουν οι σύμμαχοι. Ας τον συναντούν αυτοί. Γιατί να λερώνεται ο Ν. Παναγιωτόπουλος.


Υποσημειώσεις


* Για το δομικό φαινόμενο των βατράχων στο “Νέο Ανατολικό Ζήτημα Το Τουρκικό Πρόβλημα η Ανθρωπιστική Ελλάδα”

** Στο ίδιο “Ανθρωπισμός ή Βαρβαρότητα”


Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Αιξωνή, Μάρτιος 22