Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗΦυσιολογικά οι Έλληνες, ειδικά οι νέες γενιές περιμένουν τα εκλογικά προγράμματα των ονομαζόμενων κομμάτων. Πολύ περισσότερο το σχέδιο τους για την χώρα αυτήν την πολύ ευνοϊκή για εμάς μεταβατική περίοδο.

Αυτά δεν τα διακρίνει κανείς. Διακρίνει προπαγάνδα, πονηρίες, καυγάδες και το διαχρονικό και διακομματικό “δώστα όλα”.

Από την στιγμή που το προϊόν ενός κατεστραμμένου πολιτικού συστήματος (Στο Η Δολοφονία της Πολιτικής) δεν θέλει και δεν ξέρει να το κάνει, το κενό μπορεί να καλυφθεί από μία Νέα Κοινωνία Πολιτών και Παραγωγών – Δημιουργών, μία νέα παραγωγική όχι φλύαρη - νεφελώδη Ελληνική Διανόηση και ένα νέο Πανεπιστήμιο. Σε ορισμένους τόπους γίνεται ήδη.

Μια κριτική παρατήρηση.

Σε δύο Περιφέρειες της χώρας συμπολιτεύσεις και αντιπολιτεύσεις αλλά και οι τοπικές και περιφερειακές αντιπροσωπεύσεις συμπεριφέρονται ανεύθυνα.

Η πολιτική και μορφωτική ανεπάρκεια η οποία είναι εμφανής και όχι μόνον αυτή, γεννούν ανευθυνότητα. Αυτό υφίστανται οι κάτοικοι αυτών των τόπων.

Οι περιφέρειες αυτές είναι η Δυτική Μακεδονία και η πατρίδα μου η Θράκη.

Αυτά προς το παρόν.Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Αιξωνή, Μάρτιος 23


Βοηθήματα:


Νέα Αναπτυξιακή Παιδεία - Η Ανάκτηση του Ελληνικού Τρόπου. Εκδόσεις ΣΤΡΑΒΩΝ”

Η Δολοφονία της Πολιτικής. Εκδόσεις ΣΤΡΑΒΩΝ 2022”                                              Ο ψευτοεκσυγχρονισμός στην Κοζάνη