Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΧΙΕΣ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΧΙΕΣ 

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ

Άλλο Πολιτική και άλλο Τηλεοπτικές, ηλεκτρονικές ή πεζοπόρων τμημάτων ποντικομαχίες στο κακοποιημένο τρίγωνο της κακοποιημένης ιστορικής πόλης.

Ποντικομαχίες τις ονόμαζε «το πιο καλό παιδί». Για το πιο καλό παιδί στο « Μακεδονικότητα – Ελληνικότητα – Οικουμενικότητα». Για τους Πεζοπόρους λόχους στο «Ελληνική Πολιτική Παιδεία» καθώς και στο «Νέα Αναπτυξιακή Παιδεία». Χωρίς το άρωμα της βίβλου όπως την ονόμαζαν στην Αθήνα, την Ιωνία και τον Κρότωνα δεν γίνεται.

Ας ανέβουμε στο βάθρο της Πολιτικής.

Το Κουρδικό Απελευθερωτικό Κίνημα επιβεβαιώνει την εκτίμηση μου για το υψηλό επίπεδο απανθρωπισμού και κτηνωδίας του Τουρκμένου Χουλουσί Ακάρ. Πρώην αρχηγός – νυν Υπουργός – Διευθυντής ενός Νατοϊκού στρατού.

«Στερείται εντελώς ανθρωπίνων αισθημάτων» γράφουν οι Κούρδοι μαχητές, πολλές γυναίκες, στην ανακοίνωση τους. Όπως στερούνταν ο Βαλκάνιος Κεμάλ, μεγάλο βαλκανικό μαχαίρι στην Μικρά Ασία με πολλούς λάτρεις στο ΚΚΚΑΣΟΡ, Κέντρο αριστερούς, Νεοδημοκράτες. Για το πρώτο το λέει και το αληθινό όνομα του. Το τρίτο «Κ».

Η δική μας επιλεγμένη και Σχεδιασμένη Πολιτική Στιγμή, εκτός της γνωστής κληρονομιάς δεκαετιών πλέον, ήταν αυτή του Οκτωβρίου του 20’ στην Θεσσαλονίκη. Ζωντανής, Φυσικής παρουσίας όχι ηλεκτρονικής ούτε χορευτικής.

Μαζί με Έντιμους, Έξυπνους, Επαρκείς νομικούς -όχι Φλύαρους ως συνήθως - δείξαμε τον δρόμο για τον Ακάρ, τον Μπαχτσελί, τον Φιντάν και τον υπάλληλο τους πλέον Ταγίπ από το Κασίμ Πασά της Πόλης.

Τον Νόμο του Δικαίου.

Αυτόν που αγνοεί η Υπουργός πώλησης όπλων σε εγκληματικά καθεστώτα. Γυναίκα μάλιστα. Για το Γυναίκα και Μικρά Ασία στο « Το Ποντιακό Ζήτημα Σήμερα». Στράβων 2014. Στο « The Pontian Question In The United Nations». 2009. Στο « Pontos Antik Bir Kimligin Geri Donusu». 2013 Αθήνα.

Η Ανεγκρετ όπως δείχνουν τα τηλεοπτικά πλάνα και οι φωτογραφίες υποδέχθηκε ως Κοκκινοσκουφίτσα τον μεγάλο Εγκληματία, τον Γκρίζο Λύκο Χουλουσί. Αυτό το πλάνο είναι χρήσιμο σε ένα Διεθνές Δικαστήριο. Από καιρό σκέφτομαι ότι αυτούς που αποκαλώ Ελληνογερμανούς θα πρέπει να προστατέψουν την χώρα τους, την αξιοπρέπεια  της γιατί παίρνει εκ νέου στραβό δρόμο. Για τους Ελληνογερμανούς στο « Ελληνική Πολιτική Παιδεία» καθώς και στην Τρίγλωσση Έκδοση Γερμανικά, Αγγλικά, Ελληνικά του Πολυτεχνείου της Στουτγάρδης. «Η ιδέα της Πόλης «στο «Νέα Αναπτυξιακή Παιδεία». Τα εδώ Πολυτεχνεία δεν ασχολήθηκαν με την Νέα Πόλη. Εξαίρεση ο αληθινός  Καθηγητής Νίκος Κομνηνός Θεσσαλονίκη.

Το ίδιο ισχύει και για την Πρωτεύουσα (μία από τις πόλεις - πατρίδες μου) της άλλης Ευρωπαϊκής Χερσονήσου στην Μεσόγειο. Για τους ΕλληνοΙταλούς και τους Ιταλιώτες Έλληνες στο «Καλαβρία η Βαθειά Ελλάδα – Calabria Ellade Profonda».

Για την Μαδρίτη τι να πω. Αναφωνείς No Haplar όταν θυμάσε την Γκερνίκα του Πάμπλο αλλά και του Χίτλερ, του Μουσολίνι, του Φράνκο. Τα φαντάσματα της… Ας μην προσβάλουμε το όνομα. Μίλησα για το όνομα της στη Halibron. Συμμετείχαν τρία Γερμανικά Πολιτικά Κόμματα. Η μία και η ποιο όμορφη εκπρόσωπος συγκινήθηκε, ενθουσιάσθηκε όταν άκουσε το τι σημαίνει το όνομα της Ευρώπης.

Η γνώμη μου για το εδώ ΥΠΕΞ είναι γνωστή από τότε που επέστρεψα από την Ρώμη την δεκαετία του 80’. Την επικαιροποιώ στο «Το Νέο Ανατολικό Ζήτημα Το Τουρκικό Πρόβλημα».

Το Δικαιοσύνης το βλέπω δεκαετίες τώρα απασχολημένο στην γραμμή της χρόνιας Βαλκανικής Εγκληματικότητας. Κακοποιημένο Κέντρο – Κορυδαλλός (Δεν εφαρμόσθηκε ακόμη η πρόταση μου για την απελευθέρωση του Κορυδαλλού).

Οι Εισαγγελείς ολιγωρούν. Μίλησα στην δίκη του 2003 στο «Το Νέο Ανατολικό Ζήτημα …» στην Θεσσαλονίκη Οκτώβρης 20’. Απευθύνθηκα σε ορισμένους μετά την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης. Ολιγωρούν οι Εισαγγελείς στο «Γκριζοπράσινο Φύλο ριγμένο στο Πέλαγο».

Νομίζω τελικά ότι το Υπουργείο Άμυνας μπορεί και οφείλει να ετοιμάσει τον φάκελο των Εγκληματιών και των Εγκλημάτων τους. Να τον παρουσιάσει σε μία προσεχή σύνοδο του ΝΑΤΟ. Θα έχει πολλούς, τους περισσότερους που θα τους χειροκροτήσουν. Θα έχει τις Έντιμες χώρες.

Ο Τίτλος του Φακέλου το όνομα που έδωσα στον Τουρκικό Στρατό κατά την ομιλία μου στην ΕΣΗΕΑ. Μάιος 2016 στο « Το Νέο Ανατολικό Ζήτημα…» παρουσία ενός νέου ανθρωπιστή, συναθλητή μου. Φυλακισμένου σήμερα από τους υπόδικους εγκληματίες και τους προστάτες τους. Τον Σελαχεντίν Ντεμιρτάς.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ήθελα να πω κυρίως στις νέες γενιές των Ελλήνων.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑ.

Ο Σοφοκλής κάτω από την Ακρόπολη μας έδειξε τον δρόμο στην Αντιγόνη του.

 

 

Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Αιξωνή Μάρτιος 21