Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ



ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ

 

Οι Έλληνες Πολίτες δεν σας πληρώνουν για να καταστρέφετε αλλά να δημιουργείτε.

Δεν πληρώνεστε για να διχάζετε τους Έλληνες αλλά να τους Ενώνετε.

Δεν μισθοδοτείστε για να δολοφονείτε τις πόλεις αλλά να τις προστατεύετε. Να τις κάνετε Πόλεις όχι Ερείπια. Αντιπόλεις (Για τις Πόλεις στο βιβλίο μου).

Πληρώνεστε για να προστατεύσετε την χώρα από μικρές ή μεγάλες αποσταθεροποιήσεις.

Να αποτρέπετε εκ των προτέρων την ανάπτυξη αποσταθεροποιητικών μηχανισμών Εγχώριων ή Εξωγενών και όχι να είσθε υφιστάμενοι τους ή όργανα τους όπως συνέβη το 2007 – 2008. Δεν διδαχθήκατε.

Να αποτρέπετε, να σβήνετε φωτιές. Όχι να ανάβετε ούτε να φυσάτε στην φωτιά.

Είναι ορατό ότι η Νέα Σμύρνη έχει στοχοποιηθεί από Νεοφασίστες με διάφορα προσωπεία. Οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης οφείλουν να υπερασπίσουν την Πόλη τους, την Πλατεία* της από τον σχεδιασμό της Δολοφονίας της. Τώρα. Αύριο θα είναι αργά.

Το θέμα στην Ημερήσια Διάταξης: Η Νέα Σμύρνη Τόπος Πολιτισμένων Ανθρώπων και όχι Βαρβάρων.

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων να αναλάβουν την πληρωμή των καταστροφών που προκλήθηκαν στην Νέα Σμύρνη από τους οπαδούς τους.

 

Προς τους Πέντε – Έξη αρχηγούς

Κύριοι Αρχηγοί Σοβαρευτείτε.

Υπάρχουν άλλα πεδία να κάνετε πολιτική. Ούτε αυτοκαταστροφικά, ούτε νεκρόφιλα. Όπως του μικρού Αλέξη. Στο «Από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο ΚΚΚΑΣΟΡ ο Εκφυλισμός Ενός Ιστορικού Εγχειρήματος».

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι διεργασία του ΝΟΥ οχι των Ποδών, μονοτονία και νεύρωση πεζοπόρων τμημάτων ή καταδρομέων. ΑΡΚΕΤΑ. Δεν διδαχθήκατε** επίσης. Στο «Ελληνική Πολιτική Παιδεία – Η Πολιτική ως Ανώτερη Τέχνη».

Νομίζω συνεννοηθήκαμε.

 

Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Αιξωνή Μάρτιος 21

 

*Το Γλυπτό του μεγάλου γλύπτη και συναθλητή μου Βάσου Καπάνταη. (κοσμεί το Εξώφυλλο ενός βιβλίο μου).

**Για τα περί 44 στο «Το Νέο Ανατολικό Ζήτημα – Το Τουρκικό Πρόβλημα – Η Ανθρωπιστική Ελλάδα». Οι Πυρκαγιές του 2007, τα Δεκεμβριανά του 2008 είχαν τους έξωθεν σχεδιαστές, τις έξωθεν ομάδες κρούσης και τους ηλίθιους ή σε ρόλο όπως έλεγε ένας που έφυγε, εσωτερικούς εκτελεστές τους. Στο «Νέα Αναπτυξιακή Παιδεία» καθώς και στο «Καλαβρία η Βαθειά Ελλάδα».

ΟΧΙ άλλο 2008 λοιπόν.